Voordelen van nieuwbouw

Droom je van een woning waar je jarenlang met plezier kan wonen? En die je helemaal naar je eigen smaak kan inrichten? Dan is nieuwbouw wellicht de ideale keuze voor jou. Hieronder vind je vijf voordelen van het kiezen voor een nieuwbouwwoning of -appartement.

energiezuinig

Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan de strenge energienormen van de Vlaamse Overheid, met een EPC-label van maximaal E30.  Dat wil zeggen dat nieuwbouwwoningen energie-efficiënt zijn, wat resulteert in  lagere energiekosten. Goed voor het milieu én je portefeuille.

controleer je budget

Bij nieuwbouw loop je minder risico op onverwachte kosten dan bij renovaties, want de prijs wordt vooraf contractueel vastgelegd. Als je zou kiezen voor duurder materiaal, dan kan de prijs wel stijgen. Dat bepaal je helemaal zelf, maar onvoorziene kosten blijven miniem.

jouw droomwoning

Als je al vroeg in het bouwproces een nieuwbouwwoning koopt, heb je de mogelijkheid om alles zelf te kiezen en af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Je kan dus een woning creëren die helemaal bij jou past.

toekomstbestendig

Nieuwbouw aankopen, is een investering waar je veel voor terugkrijgt. Nieuwbouwwoningen zijn goed geïsoleerd, volledig energiezuinig en nieuw afgewerkt. Dit betekent dat je niet meer moet sleutelen aan je woning en dat je geen verrassingen te wachten staan. Het is een woning die klaar is voor de toekomst.

10 jaar garantie

Dankzij de Wet Breyne geniet je van 10-jarige aansprakelijkheidsgarantie. Deze Belgische wet beschermt kopers van woningen op plan door verplichtingen zoals waarborg, opleveringsgarantie en strikte betalingsregels in te stellen.

Ben je van plan om een nieuwbouwwoning of -appartement te kopen? In ‘t Verband in Gentbrugge vind je alles wat je zoekt in een nieuwbouwwoning: ruime, lichtrijke ruimtes, een open keuken, een ondergrondse parking en een veilige fietsenstalling. Bovendien woon je in een groene omgeving, vlakbij een medisch centrum en alle voorzieningen.

Bekijk het aanbod hier.

Gerelateerd nieuws

Toffe plekken met kindjes

Toffe plekken met kindjes

GENTBRUGGE IS EEN VRÉÉ WIJZE BUURT MET VEEL TOFFE PLEKKEN, NIET ALLEEN OM TE GAAN DRINKEN, IETS TE WANDELEN EN OM TE ONTSPANNEN, MAAR OOK OM TE GENIETEN MET JE kindjes. WE GEVEN JE GRAAG ENKELE TIPS!huis van alijnBezoek het Huis van Alijn en maak samen met je kinderen...

lees meer
Tips van Gent(brugg)enaars: ontspannen

Tips van Gent(brugg)enaars: ontspannen

Gentbrugge is een vréé wijze buurt met veel toffe plekken, niet alleen om te gaan sporten of om te winkelen, maar ook om te ontspannen en tot rust te komen. We geven je graag enkele tips!AchtersikkelOp minder dan vijftig meter van het Sint-Baafsplein ligt de serene...

lees meer
Tips van Gent(brugg)enaars: studieplekken

Tips van Gent(brugg)enaars: studieplekken

Het is weer juni. Dat betekent voor veel jongeren en studenten dat de examens voor de deur staan. Is het thuis soms te luidruchtig om te studeren? Of studeer je liever in het gezelschap van medestudenten? In Gent heb je enkele bijzondere studieplekken, dicht bij ‘t...

lees meer