Ga terug
December 6, 2023
Toffe plekken om naar de markt te gaan
markt gentbrugge

Gentbrugge is een vréé wijze buurt met veel toffe plekken, niet alleen om iets te gaan drinken of te eten, maar ook om je lijf te bewegen en inkopen te doen op de lokale markt. We geven je graag enkele tips!

Maandagmarkt

Begin je week goed met een bezoek aan de Maandagmarkt in Gentbrugge, elke maandag van 7u30 tot 13u op Schooldreef. Hier vind je alles van verse voeding tot bloemen en mode – perfect voor je weekelijkse inkopen.

Vrijdagmarkt

Op vrijdagmiddag verandert de Peter Benoitlaan in Gentbrugge in een bruisende ontmoetingsplek. De Lokaalmarkt is van 15 tot 19 uur open en biedt naast verse, lokale producten ook een gezellige bar en een kinderhoek – ideaal voor een relaxte namiddag.

Zondagmarkt

En op zondag? Dan is het tijd voor de Zondagsmarkt op het Ledebergplein. Deze markt is het hart van de wijk en brengt elke zondag een levendige sfeer met zich mee. Ontdek de lokale specialiteiten en geniet van de unieke sfeer.

Elke markt heeft zijn eigen charme en aanbod, dus waarom probeer je ze niet allemaal uit voor de complete ervaring?

deel dit nieuws