Ga terug
October 20, 2023
De werken zijn begonnen!

De afbraakwerken op de site zijn in de week van 16 oktober 2023 van start gegaan. De afbraakwerken zullen gefaseerd worden uitgevoerd, afgestemd op de geplande renovatie- en nieuwbouwwerken.

TIMING

De eerste fase bestaat uit het bovengronds slopen van de leegstaande kliniekgebouwen tussen het wijkgezondheidscentrum De Punt, het woonzorgcentrum Ter Hovingen en het Medisch Centrum Maria Middelares. De eerste fase van de afbraak wordt uitgevoerd door Verhelst Aannemingen NV en is voorzien tot het einde van 2023.

ben je buur?

Ben je buur en heb je vragen of doen er zich onverwachte situaties voor tijdens de werkzaamheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via Werfbuur: werfbuur.tverband.be. Laat daar ook zeker je gegevens achter om op de hoogte gehouden te worden van toekomstige updates.

deel dit nieuws