Ga terug
September 27, 2023
Toffe plekken om iets te eten

Gentbrugge is een vréé wijze buurt met veel toffe plekken, niet alleen om iets te gaan drinken, maar ook om een hapje te gaan eten of uitgebreid te gaan tafelen. We geven je graag enkele tips!

BLOMME

Julie Blomme, bezielster en chef van Blomme is gepassioneerd door food, drinks en beleving. Een echte creatieve duizendpoot & ideeënfontein alsook wervelwind in keuken & zaal. Met het team z’n passie voor food, drinks en de presentatie ervan laten ze hun gasten genieten van hartverwarmende huisgemaakte gerechtjes in een uniek kader. Gezelligheid en gastvrijheid zijn hun stokpaardjes, gasten een leuk culinaire moment laten beleven is hun missie.

DE GOEIE GOESTE

Voor een snellere hap kan je terecht bij Frituur De Goeie Goeste! Het is volgens velen één van de beste frituren in Gent (en daar hebben ze volledig gelijk in). Onze favoriet? De Goeie Goeste Burger, afgewerkt met spek en een kleine portie friet.

BAR BASK

Bar Bask is een Baskish geïnspireerd grillrestaurant met rock ‘n roll vibes. Ze gebruiken pure producten en grillen die op de asador (een baskische grill). De focus ligt op vis en je kiest er uit de uitgebreide koeltoog vol kraarkverse vis en schaaldieren zoals langoustines, inkvis, kreeft en tarbot. Wij vinden het alvast om je vingers bij af te likken.

BASSIN

Gentbrugse gezelligheid bij Bassin. Stoofpotjes, wereldse combinaties, lokale craftbieren… en dat alles met een focus op een verrassende, gezonde en lokale kaart. Er is een uitgebreid vegetarisch en vegan aanbod maar wie zin heeft in een stukje vlees of vis kan er ook terecht!

deel dit nieuws